Chain-Group Program Scam

Apakah Program Chain-Group Boleh Di Percayai

Sememangnya terdapat banyak peluang peluang di luar sana yang membolehkan anda menambah, menggandakan pendapatan atau Bitcoin anda, tersangat banyak.
Admin sendiri pernah menyertai banyak program program seperti Chain.Group ini.
Ada yang berjaya menghasilkan kuntungan dan ada juga yang sebaliknya.
Dan sememangnya program program pelaburan seperti Chain.Group ini tidak terlepas dari risiko kerugian. Jika tiada risiko kerugian, itu bukanlah pelaburan namanya. Malah dalam perniagaan sendiri, turut terdedah kepada risiko kerugian.
Hanya mereka yang positif dan berani sahaja yang sanggup untuk menceburkan diri dalam dunia plaburan.

Apakah Program Chain.Group ini boleh di percayai?

Tiada jawapan tepat untuk soalan di atas. Pada admin, terdapat banyak punca dan sebab untuk menjadikan satu satu program itu gagal. Untuk pelabur, berani atau tidak sahaja untuk mencuba mencuba dan terus mencuba...


Tetapi sekiranya melakukan satu satu tindakan tanpa pertimbangan tanpa penilaian, itu bodoh namanya... Sejauh mana Chain.Group ini boleh di percayai.

Sesetengah orang atau mereka yang pernah menyertai program pelaburan online seperti Chain.Group biasanya akan terlebih dahulu memeriksa tahap keselamatan dan kekuatan web program terbabit melalui SSL (Secure Socket Layer) yang di kategorikan mengikut Gred. Semakin baik Gred satu satu web server itu, di katakan lebih di percayai program terbabit.

Selain itu, Lesen urusniaga juga di katakan satu kewajipan untuk di periksa sama ada satu satu program itu sah atau sebaliknya....

Walaubagaimana pun....
KEDUA DUA POINT DI ATAS BUKANLAH PENENTU ATAU JAMINAN UNTUK MENGATAKAN SATU SATU PROGRAM ITU TAK KAN MENGALAMI KERUGIAN.
IANYA HANYALAH SEKADAR SYARAT SAHAJA.
SATU SATU PROGRAM ATAU PERNIAGAAN ITU BERGANTUNG KEPADA BAGAIMANA WANG DI URUS. ITULAH KUNCINYA.

Tetapi sekurang-kurangnya jika ada 2 point di atas, menunjukkan pemilik satu satu program itu serius dalam menjalankan program terbabit

Adakah program Chain.Group mempunyai 2 point di atas?

1. Kekuatan serta tahap keselamatan Web Chain.Group
Web Chain.Group menggunakan 4 web server bergred A+


2. Lesen perniagaan

Chain.Group....
TIDAK BERDAFTAR DI MANA MANA NEGARA
TIDAK MEMPUNYAI BANGGUNAN PENGURUSAN
TIDAK MEMPUNYAI AKAUN BANK

Chain.Group menubuhkan program ini semata-mata untuk mewujudkan satu peluang menghasilkan pendapatan bersama mereka yang berminat.Seperti yang saya katakan sebelum ini, kunci kepada satu satu program pelaburan itu untuk terus berjalan HANYALAH DARI SEGI BAGAIMANA WANG DIURUS. Selain dari itu, ianya hanyalah sekadar syarat.

Saya pernah menyertai banyak program pelaburan sebelum ini yang menawarkan bermacam bentuk plan pendapatan, pulangan dan keuntungan yang akhirnya plan pendapatan yang di hasilkan menjadi OVERPAID terhadap program itu sendiri yang akhirnya program tersebut tidak dapat lagi membayar.

Baca dan nilai lagi program Chain.Group disini

'Modal' penyedia program adalah memastikan program dapat terus berjalan dan dalam masa yang sama menjana keuntungan.
'Modal' para pelabur adalah wang dan KEBERANIAN.

Anda BERANI??

Previous
Next Post »