Chain Group Program Scam 2

Chain Group Program Scam - Bahagian 2

Jika di dalam post Chain.Group Program Scam bahagian 1, saya mengatakan bahawa kunci dalam memastikan program terus berjalan dan mengurangkan kerugian adalah BAGAIMANA WANG DI URUS. Didalam post ini kita cuba lihat bagaimana pihak Chain.Group mengurus wang para ahli juga mengawal ketelusan Team Trader yang menyertai Chain.Group merujuk di bahagan FAQ


Apakah pertukaran perdagangan perdagangan Kumpulan dalam mata wang kriptografi? Sekiranya ia bukan rahsia.
Ia bukan rahsia, semua bursa terkenal.
Mereka adalah: BTCChina, OKCoin, Huobi, Bitfinex, Poloniex, Bitstamp, Bittrex.
Hari ini, terdapat lebih daripada seratus pertukaran cryptocurrency. Tetapi hanya 15-20 pertama dari mereka yang mempunyai turnovers yang membolehkan pulangan besar di perdagangan.


Bagaimana sebenarnya Kumpulan Perdagangan membuat wang di bursa? Saya tidak faham berapa banyak wang yang dilakukan oleh Kumpulan Perdagangan jika ia boleh membayar 3% keuntungannya setiap hari? Bagaimanakah ini berlaku? Tolong berikan saya contoh yang jelas.
Mari kita anggap bahawa XXX Trade Group mempunyai $ 50,000 dari Dana sendiri dan $ 50,000 lain yang menarik melalui Perkhidmatan. Kumpulan Perdagangan mengkhusus dalam BTC / USD.
Pada 8:25 Kumpulan Perdagangan memulakan urus niaga pada pertukaran pada jumlah $ 100,000
Pada jam 8:25 ia membeli BTC pada kadar $ 1127 / BTC = 88,7311 BTC
Pada 9:05 ia menjual 88,7311 BTC pada kadar $ 1132 / BTC = $ 100,433
Pada 9:20 ia membeli BTC pada kadar $ 1070 / BTC = 93,7848 BTC
Pada 11:40 ia menjual 93,7848 BTC pada kadar $ 1098 / BTC = $ 102,975
Pada 13:15 ia membeli BTC pada kadar $ 931 / BTC = 110,6068 BTC
Pada 1:05 ia telah menjual 110,6068 BTC pada kadar $ 1017 / BTC = $ 112,487
Pada pukul 3:00 ia membeli BTC pada kadar $ 952 / BTC = 118,1588 BTC
Pada pukul 7 malam ia menjual 118,1588 BTC pada kadar $ 974 / BTC = $ 115,086
Pada 7:25 ia membeli BTC pada kadar $ 945 / BTC = 121,7841 BTC
Pada 7:45 ia menjual 121,7841 BTC pada kadar $ 970 / BTC = $ 118,130
Oleh itu, membuat sepuluh urus niaga sehari, Kumpulan Perdagangan memperoleh $ 18.130 bersih dalam pertukaran. Terdapat juga bayaran pertukaran, tetapi kecil, jadi kami tidak menganggapnya dalam pengiraan.
Kumpulan Perdagangan berjanji untuk membayar Pelabur sebanyak 3% atas deposit mereka setiap hari.
Oleh itu, 3% ditolak daripada keuntungan $ 50,000 = $ 1,500. Yuran perkhidmatan minus 2.5% daripada keuntungan (2.5% daripada $ 1,500 = $ 37.5). Oleh itu, keuntungan Kumpulan Perdagangan ialah $ 18,130 - $ 1,537,5 = $ 16,592. Itulah 16.592% daripada jumlah jumlah dagangan.
Contoh ini menganggap keadaan perdagangan yang paling berjaya di bursa, tetapi model sebenar. Anda boleh membuka sejarah petikan pertukaran dan melihat sendiri.
Sudah tentu 18% adalah kejayaan yang luar biasa, pertumbuhan 5-6% adalah petunjuk yang sangat baik, manakala 1-3% sehari - statistik purata.


Bagaimana jika Perkhidmatan anda mempunyai Kumpulan Perdagangan tanpa apa-apa aktiviti sebenar, tetapi membayar pelabur hanya dengan menarik deposit baru?
Ini sememangnya mungkin, kerana Perkhidmatan tidak memantau perolehan Dana di luar Perkhidmatan. Pada peringkat memilih Kumpulan Perdagangan, Perkhidmatan cuba untuk membentangkan hanya Kumpulan yang membuat keuntungan sebenar dari operasi dalam pasaran cryptocurrency atau khusus dalam bidang lain. Walau bagaimanapun, Perkhidmatan tidak boleh dan tidak menjamin bahawa Kumpulan Perdagangan terlibat dalam jenis aktiviti yang diterangkan pada halaman Kumpulan Perdagangan.
Untuk menapis Kumpulan Perdagangan palsu, kami telah membuat peraturan yang tidak begitu baik untuk pencipta piramid kewangan.
Pertama. Perkhidmatan ini memerlukan bayaran yang besar kepada Dana Penstabilan. Ini mengelakkan mereka yang merancang untuk "meraih sebanyak mungkin dan cepat lari." Istilah ini memastikan operasi jangka panjang Kumpulan Perdagangan. Lagipun, sebelum melarikan diri dengan deposit Pelabur, mereka sekurang-kurangnya perlu mendapatkan wang beku dalam Dana Penstabilan.
Kedua. Perkhidmatan ini berhenti menerima deposit baru jika Kumpulan Perdagangan mempunyai hutang kepada Para Pelaburnya. Kami tahu bahawa piramid kewangan wujud hanya dengan membayar balik kepada Pelabur sebelum ini dengan deposit Pelabur baru. Tetapi ini tidak akan berfungsi pada Perkhidmatan kami.
Langkah-langkah ini tidak melindungi scammer, tetapi mereka secara signifikan mengurangkan risiko.
Anda juga harus ingat bahawa walaupun Kumpulan Perniagaan yang benar-benar beroperasi boleh berhenti membayar pulangan jika mereka melakukan satu siri pembelian buruk dalam pertukaran.
Anda harus memahami bahawa pelaburan berprestasi tinggi dan manipulasi dalam pasaran cryptocurrency bergantung pada nasib.Saya telah membaca dengan teliti maklumat mengenai T.G. Thomas Trade Group dan melawat laman web mereka, dan mendapati bahawa ia tidak didaftarkan di mana sahaja. Adakah ini perkara yang buruk?
Sesiapa sahaja boleh mendaftarkan sebuah syarikat, itu bukan masalah hari ini. Sebagai contoh, sesiapa sahaja boleh mendaftarkan sebuah syarikat di Great Britain untuk $ 75 dan itulah sebabnya banyak penipuan kewangan dengan pendaftaran Britain. Kami menyarankan anda untuk berhenti kata-kata yang membuta tuli untuk menentukan nasib anda, seperti "dijamin", "undang-undang", "didaftarkan".

Sesungguhnya cryptocurrency Bitcoin tidak didaftarkan di mana-mana dan tidak ada bukti bahawa ia mempunyai hak untuk wujud. Tetapi ini tidak menghalang berpuluh-puluh juta orang menggunakan kriptografi. Jika sesuatu berfungsi dengan baik dan memberi manfaat kepada orang, tidak kira sama ada ia didaftarkan atau tidak.


Adakah saya benar bahawa sekiranya Kumpulan Perdagangan menjadi bankrap, pampasan dari Dana Penstabilan akan meliputi semua kerugian saya?
Tidak, ini mustahil. Saiz Dana Penstabilan selalu jauh lebih rendah daripada jumlah simpanan yang diterima.
Sebagai contoh: Apabila menubuhkan Perkhidmatan, Kumpulan Perdagangan membayar $ 15,000.00 kepada Kumpulan Wang Penstabilan dan mempunyai deposit aktif sebanyak $ 150,000.00 dalam setahun. Sekiranya kebankrapan, Dana Penstabilan merangkumi hanya 10% daripada jumlah deposit aktif. Deposit yang sudah ditutup dan dikembalikan kepada pelabur tidak diambilkira.
Oleh itu, pembayaran dari Dana Penstabilan tidak boleh dianggap sebagai jaminan deposit balik sekiranya kebangkrutan Kumpulan Perdagangan. Kebangkrutan bermaksud ketidakupayaan untuk memenuhi kewajiban untuk membayar pulangan dan deposit utama.
Dana Penstabilan harus dipertimbangkan sebagai insentif tambahan untuk Kumpulan Perdagangan - mengetahui bahawa sesetengah Dana dibekukan, mereka membuat setiap usaha yang mungkin untuk terus bekerja dan mencari jalan keluar dari situasi yang sukar.Sila berikan contoh dengan nombor, bagaimana wang dari Kumpulan Penstabilan Kumpulan Perdagangan diedarkan sekiranya kebankrapan.
Sebagai contoh, terdapat Kumpulan Perdagangan AAA, ia membayar $ 30,000 kepada Dana Penstabilan apabila menambah Perkhidmatan.
Sepanjang setahun, Kumpulan Perdagangan membayar faedah ke atas deposit dan segala-galanya adalah lancar. Tetapi kemudian Kumpulan Perdagangan membuat beberapa transaksi yang tidak berjaya dan tidak lagi dapat memenuhi kewajipannya. Dalam kes ini Kumpulan Perdagangan diisytiharkan muflis.
Dan kami mempunyai BBB pelabur dengan deposit aktif sebanyak $ 1,000 pada hari mengisytiharkan muflis. Tarikh tamat tempoh deposit ini tidak penting.

Secara keseluruhan, pada masa muflis, Kumpulan Perdagangan mempunyai $ 100,000 deposit aktif, sebagai contoh. Oleh itu, Pelabur BBB telah membayar pampasan kepada 1% daripada saiz Dana Penstabilan.
Saiz Dana Penstabilan ialah $ 30,000. Oleh itu, Pelabur akan mendapat pampasan $ 300, iaitu 10% daripada deposit aktifnya. Selepas itu, semua deposit aktif yang dibuat dalam Kumpulan Perdagangan AAA akan menjadi tidak sah.

Oleh itu, jumlah pembayaran bergantung kepada nisbah saiz Dana Penstabilan dan jumlah deposit aktif semasa.


Maafkan saya, tapi bagaimanakah Kumpulan Perdagangan akan sentiasa membayar kadar pulangan positif, apabila perdagangan kadang-kadang melibatkan pulangan negatif pada akhir hari dagangan?
Setiap Kumpulan Perdagangan mempunyai statistik dalaman aktivitinya.
Jika sebuah Kumpulan Perdagangan tahu bahawa mereka membuat kira-kira 2% setiap hari setiap tahun, mereka dengan selamat boleh menjanjikan pulangan 1%. Ya, akan ada hari apabila mereka negatif di bursa, tetapi angka negatif ini akan dikompensasikan oleh hari perdagangan yang lebih berjaya. Oleh itu, keputusan perdagangan negatif tidak dapat dilihat oleh para pelabur, mereka hanya melihat hasil purata.

***********************************

Apabila menyertai mana mana program pelaburan.... Adalah penting melihat bagaimana wang di jaga. Bukan semata mata berapa banyak keuntungan dapat di jana tanpa mengambil kira kerugian.
Di dalam pelaburan... Rebut setiap peluang yang dapat memberikan keuntungan dalam masa yang sama mengurangkan risiko kerugian.

Next
This is the current newest page
Previous
Next Post »